Ett steg i taget så kanske man kommer fram

Det stämmer faktiskt, jag har provat. Idag har jag faktiskt nästan blivit klar med presentationen! Haha, ska bara skriva ut en text och sen klippa och klistra. Jag har också börjat skissa på mina Alfons Mucha-teckningar, så här långt har jag kommitSkönt att man bara har en sådär fjorton stycken kvar att göra


Jobba, jobba, jobba

Idag finns det ingen återvändo! Jag måste bli klar med:

  • Fifth Avenue Shoe Repair-pressentationen (för mina svart byxor)
  • Börja på Inga-Lenas helvetesprojekt
  • Skriva om 50-tals modet
  • Göra klart väst
Det ÄR inte helt okej! Det finns ingen chans att det är möjligt, men det är väl värt ett försök? Usch usch.

En bättre tillvaro

Ah! Mindre smärta i min trigeminusnerv och det känns så bra! Kanske Åre blir en bra resa. I övrigt har mitt humör vatt helt annorlunda idag än i går tex. Jag har dansat, skrattat (utan att få kramp i käken) och sjungit, typiska tillfriskningssymtom. Jag har också blivit klar med en tröja, tack och lov, som jag ska ha till modevisningen.

Fram och baksida

Tanken är att jag ska fota detta sen med Andreas. Så himla kul att kan ställer upp! Som idag tex. han fotade oss i modeklassen till vårt program till modevisningen. Så shysst!

Idag har jag suttit i sysalen hela dagen och det känns så skönt! Äntligen kommit igång lite och börjat på min väst, och faktiskt börjat sy ihop den!Lite av processen

Och såhär långt har jag kommit ikväll. Det ska bli lite stickningar på den och fodret ska också bli randigt i lite silver och så, det blir nog bra!

Två steg fram och ett steg bak

Så har det varit idag. Jag har lyckats bli klar med mina byxor! Yes, äntligen. Jag har dock inte hunnit studiofota dem men några bilder kan ni få se.En liten aning om hur de ser ut iaf.

Mer då, jo jag har börjat kolla på mönster till min väst. Men det var där jag stannade och gick tillbaka. Jag fattar ingenting! Jag vill ha bort insnitten men mönstret blir så buckligt att jag inte kan jobba med det. Så jag försöker komma på vilken av de 7 olika insnitten jag ska använda mig av men vet inte om det kommer funka med mina ränder. Så jag är fast. Istället har jag börjat på en t-shirt i svart trikå och svart spets, hoppas det går vägen.

Jag har en infektion i min mun och nu har jag smärta i hela högra käken och den börjar leta sig in på vänstra. I morgon ska jag till tandis!! Men nu så får jag skölja men en saltlösning som drar ihop hela munnen på min av sälta, isch. Annars ska jag gå och lägga min, 6 timmars sömn två dagar i rad gör ingen människa frisk.

I morgon blir det catwalklektion tillsammans med artisterna, pice of a cake!

Inte alls en bra dag

Usch och fy, jag vet inte vad jag ska säga om den här dagen annat är det har inte varit min dag tyvärr.

Den började med att vårt pepparkakshus var förstört; någon har snott dörren, tagit massa "snö" (bomull) och brutit sönder taket, KUL! Sen så när jag pratade för hela skolan om det här så sa bara vår rektor - Jag håller med. När jag förklarat för alla att det är inte okej att göra så (och massa mer såklart). Det är nämligen så att är det nått jag går igång på och blir arg på är när någon saboterar ett engagemang. HUR kan någon komma på idén att förstöra någons arbete som vi lagt ner så mycket tid och pengar på! Tänk så händer samma sak med våra kläder, eller med journalisternas foton eller liknande. För ärligt talat så är det samma sak. Det handlar om repsekt för andras saker!

Nej jag blir verkligen arg och besviken på den här skolan ibland, och framför allt de som går här! Vad är grejen! Men rektorn då, jo efter middagen disskuterade vi det här om hur han hanterade situationen (det var ändå skolan som annornat tävligen) och hans kommentar. Ämnet gjorde mig sjukt irriterad så jag gick upp till honom och förklarade hur jag kände. Jag tycker att som rektor ska man stå upp för de elever som engagerar sig för skolan och är med. Jag tycker att han borde ha stått upp för mig mer, eftersom jag pratade, och krävt lite mer respekt för det borde finnas en nolltollerans för sånt här när man är över 20 år! Vi är vuxna människor men vissa har fastnat någonstanns på vägen.

Inte nog med det (idag blir det ett klagoinlägg) så har det gått pisströgt med mina byxor. Trodde jag skulle hinna klart eftersom det inte var mycket klart men istället hann alla andra bli klara, med det nya projektet. Det känns inte helt okej att vara så slow. Men i morgon, då banne mig måste de bli klara.

Som om det inte vore nog har jag fått en fantastisk inflamation i min mun, längs bak vid en visdomstand (dock inte den som gör ont) har mitt rackarns tanskött gått och dött.. nästan iaf. Så på råga på allt så går jag med ständig värk!

Usch, god natt

Så rent som bara jag kan göra

Nu har jag städat mitt rum och mitt golv rent av skiner, så mycket som nu matta plastmattor kan skina. Men Frida tyckte det var fint iaf, tyvärr är nu mina händer så himla torra av alla medel och inte noog med att jag har ont i munnen! Det är nämligen så att min visdomstand har vuxit ut men nu har det börja bli problem! Jag ska inte beskriva allt in ingående (är inte så trevligt skulle jag tro) men mitt tandkött är svullet och gör så ont att hela huvudet värker. Illa.

Den här helgen har varit bra, men inte så produktiv som jag hoppats på. Men det blir den väl aldrig, jag lyckas bättre på vardagarna. Så i morgon ska jag göra klart mina byxor tänker jag mig, eller ja iaf folla och sy fast dragkedjorna i benen. Sen tänker jag nog ta tag i det här med väst, nu har jag inga undanflykter.


Brandbilen + Västgård = väldigt sant

Ibland hatar jag Blogg.se, så har man skrivit helt jävla inlägg så loggar den ut mig och så är allt borta.. LÖNT!

I helgen har det varit fullt upp. I går fick vi reda på allt som händt under skolfesten, och så glad är jag är att jag inte var där. Sen började jag skriva på rokokohgrejen. Men den som framförallt hände igår var brandalarmet! För ungefär vid sju håller vi på att laga middag i köket och nästan alla på plan 1 i Västgård var samlade. Helt plöstligt går brandlarmet, utan någon anledning. Detta har hänt innan men då har det varit väldigt mycket stekos och vi har kunnat återkalla det. Men nu har skolan ändrat reglerna så att vi inte kan ringa för återställning och det kostar 5000 kr varje gång brandkåren kommer. Så för oss som trots allt förökt ringa var det bara att gå ut i kylan och vänta.

Tillslut kom de stora männen i sina uniformer och undrade vad som var på g. Vi förklarade situationen och förstod inte alls varför larmet gått, det gjorde inte dem heller. De kollade runt i alla rummen (det hade vi också gjort) för att försäkra sig om att det inte brann och självklart gjorde det inte det. Så det var bara för gossarna att åka igen.

Vi slog oss ner allihopa i soffan för att fortsätta umgås, spela spel och laga mat och lagom till pulsen lagt sig åker den upp igen, larmet går! Vi förstår ingenting, men vi gör inte heller någonting bara väntar (utomhus såklart för larmet är så högt att man inte kan vara inne, logiskt men sukt jobbigt). När de kommer tillbaka undrar de vad vi nu lagar och det enda vi gör är och kokar vatten. Mycket fundersamma går de runt och kollar läget, igen. Men hittar inget den här gången heller. Så off they go again. Men de hinner bara köra ut ifrån skolområdet innan larmet börjar igen, nu börjar vi faktiskt bli lite oroliga. Vi var kanppt inne i huset!Så de kom tillbaka. Inte så men det kändes väldigt konstigt att larmet gick så mycket och inte en skymt av rök fanns. Efter en tredje återställnning och antagligen en nota på 15000 kr kan vi gå och lägga oss.


Trodde vi ja. NEJ halv tre ringer fanskapet igen och hela Västgård får trotsa sömnen och kylan och gå ut. Mycket bittra, frusna och trötta muttrar vi under hela kårens ankomst. Men nu kom och polisen, det är inte första gången det hänt saker på skolan ungefär den här tiden. Men när ingen fest fanns till synes åkte de tillbaka. Men brandisarna de hittade minsan något. Ingen eld, men väldigt mycket rök, eller ånga iaf. det var nämligen så att i källaren (där ingen kollat förrut, kanske brandisarna skulle tänkt på innan) fanns det ett gammal klassrum (av den läskigare sorten) där den blivit en vattenläcka. Rummet var också väldigt väldigt väldigt varmt så det liknades med en bastu. Helt dimmigt av ånga. Frida (som går journalist) kom direkt med kameran för att fota, här ska det bli story!
03.00 kunde vi äntligen gå tillbaka in på våra rum, i tro om att allt ska lösa sig och att Stig inte blir allt för sur på den kommande fakturan på 20000 kr. Så hela natten har jag vaggats till sömns med ett kluckande ljud som jag antar kommit ifrån när de tömt rummet.

Idag då, jo serru då gick jag upp 09.20 för att krypa ner igen hos Petra och mysa till 10. Det är nämligen så att när det inte finns något som heter män här uppe får man nöja sig med sina vänner, som är helt klart det bästa substitutet. När man väl klarat av att stiga upp igen så har jag lyckats skriva klart både rokokoarbetet och om Fifth Avenue Shoe Repair, så nu ska bara mamsi korrukturläsa.

Jag har insett att Fifth Avenue Shoe Repair verkligen har allt! Alla deras kreationer är fantastiska och jag vill ha allt! Kanske kanske kanske när man blir rik..

Nu ska jag dock ta och städa rummet (som säkert hade varit nästan klart nu om blogg.se inte failat mig) för det har till och med Maja lyckats att göra och då är det illa. Mitt mål är att bli klar innan 18 så jag kan laga supergod potatis (vanlig och söt), morot och lök i ugn, mumma!

Annars så saknar jag mamsi lite.


Skriva, skiva, vila

I vårt nya ämne dräckhistoria har vi fått till uppgift att skriva om en tidsperiod. Jag har rokokon som utbreder sig mellan 1730 - 1789. Det ÄR väldigt kul och intressant, men jag har har inte riktigt det där skrivandet i mig längre. Jag märker att det är väldigt många breaks mellan varje nytt stycke. Det är liksom lite ensamt att sitta på sitt rum vid datorn när man kan sitta nere i sysalen och fingra på läckra tyg.

Men men det är egentligen kul, så de e ba att få et gjort.

En ljusare tillvaro

Igår så for vi några stycken in till storstaden och förbi mot Gnarp. Där kan jag väl inte påstå att jag hade samma innerligga känsla som första gången, det blev ett ljust fodertyg och ett svartprickigt transparent trikåtyg. Efter besvikelsen efter bristande mockatycger åkte vi in till Sundsvall och Ohlssons Tyger. Ah äntligen hiittade jag vad jag letat efter och kanske lite till. Men nu är allt förberett inför västmakeriet så det är väl bara att hugga in, efter att två arbeten skrivits. Suck.

När vi kom hem, sådär åtta på kvällen (skönt att det gick att boka bilen längre än 4 timmar... Fanny) så var jag sjukt taggad på ett av mina inköp; hårfärg. Ah så najs! Nu är jag blond, snyggt blond! Och det fetaste eller ja det bästa med det var att det inte är någon blekning, mohaha no slitage. Happy frappy.

Det var fest på skolan, som vanligt. Och jag hade bestämt mig att inte delta för jag hade mina aningar om hur det kunde bli och inte för att allt för mäktig så besannades min intuition och att höra från en fågel är jag mer är glad att jag inte gick. Men innan familjen gick ner han man få en skymt av dem.Maja tycker det är viktigt att lukta gott, även i munnen!Skeptisk?Nee, taggad!Petra och jag var de enda som inte joinade partyt, det var väl tur..För Petra hittade sin nya stil, man.Linn skulle bara slänga upp håret i en toffs, det blev ett sjukt bra hjärta! <3Frida körde på retrostilen, sugrör och öl.Fanny vägrade vara seriös, därför fanns det inga hmm neutrala bilder (men va gör de).Alicia var supersnygg i svart transparent skjortklänning, lite avslöjande kanske.


Producera mera

Det är sån känsla i syrummet när jag. Alicia, Petra, Matilda och Kajsa fyller alla borden och man hör hur mönsterpapper prasslar, symaskiner som arbetar och småmumlandet som oaktat ter sig när det blir för svårt. Helt underbart!

Igår började jag ju (eller var det dagen innan) på ett par nya brallisar. Och idag har jag kommit snäppet längre. Jag har sytt fast fikorna på framstycket, sytt vecken (fått sprätta dem och sy dem igen), trocklat ihop hela byxan och kollat passformen, ritat ut paspoalfickorna till bakstycket, provsytt (toal), lärt mig sy stickningar (på ett ok) och sen utfört ett par riktig bra fickor.Här har jag varken sytt fast fickan eller vecken, men en aning om hur det ser ut tror jag når fram.På bakstycket har jag ett ok som det är stickningar på och under sitter det numera paspoalfickor.

Men idag har jag hunnit med lite mer, som att tex gå till Erikshjälpen och leta efter pälsmössa (fanns inget), termobrallor (fanns inte heller och provat overaller (fanns massor). Problemet var inte att de inte passade, utan mer att det inte var så snyggt jag föreställt mig (och jag hade inte höga krav). Får väl helt enkelt inse att kanske just det otroligt praktiska plagget inte är till för mig.

De flesta förstår nog att det är ganska kallt här, och för er som inte tror på det så får ni se istället.Så här ser det ut på morgonen när jag går till frukosten.. om än lite mörkare.När snön lägger sig såhär på träden så blir det verkligen ett konstverk. Och drar man i en av grenarna blir det väldigt kallt i nacken (det vet Fanny)Petra fick ut mig en kort sekund för att titta på soluppgången (eller ja vad det va), det är annars så synd för man missar allt vad som har med sol att göra när man sitter inne i sysalen. Det är inte direkt att man hinner sitta och njuta av utsikten, hela tiden.Men ibland såDet är helt otroligt här.

Men för att inte helt förundras över det norrlänska landskapet så hittade jag lite bilder hemifrån en vinter och så var det misnann också mycket snö.Bildkvalitén är väl inget vidare men i den högen är det väl två meter snö.Och som skåning kan man helt enkelt inte låta den vara ifred.Så där satt jag

Brallan

Det här med egengjorda byxor kändes helt rätt, trots bondekomentaren på Stureplan. Så nu är ett bar nya gubbbrallor i äkta gubbgrått på g. Idag har jag klippt ut alla delar, sytt klart fickor, sytt ihop oket på bakbyxan, sytt hela gylfen! (med rätt mycket hjälp av Petra och Kajsa) och fixat lite på linningen. Det känns riktigt najs, i morgon blir det veck och ja.. nått mer.

I morse vaknade jag med den värsta halsontet på länge så att fixa min kamera var inte av hög prio. Men nu har jag ställt in tid och datum OCH tagit mina första två foton, på Matilda och Petra. Najs! I morgon ska de heeeeeeeelt bedorande träden här utanför få stå modell. De är sagolika, sånt som man ser på tv helt enkelt.

Det börjar dra ihop sig för vår första modevisning och snacket är i full rull. Det är så himla kul det här med catwalk! Lite av vad jag är gjord till, känner jag ibland. Och nu har jag ju upptäckt att jag VISST kan åka till Lund, frågan är bara om de fortfarande vill ha mig. men vi får väl se, blir ju ganska meckigt med att åka fram och tillbaka och nu när vi dessutom ska iväg till Åre så vet jag inte om den alls känns lika värt. Nu är det så himla kul att sy!

På fredag bär det av till storstan och väst-tyg, underställ och någon spexig färg ska inhandlas.. usch.

Skola skola skola!

Jag älskar att vara här! Tyvärr vaknade jag dock i morse med väldigt ont i halsen och allt för för snuvig för att det skulle vara kul. Men, materiallära på menun så det var bara att kliva upp. Lektionen var faktiskt väldigt intressant, trots att andra kanske inte tyckte lika som jag. Dock kände jag väl att hon kunde haft lite mer pondus, eller iaf något sånär självförtoende, eller?

Vårt nästa projekt i sömnaden är en väst och trots att jag nyligen köpt tyg fär närmre 1000 kr har jag INGET av nytta, till det här då. Så det blir helt enkelt att åka in till Sundsvall och köpa ännu mer... yes vad skönt, så här inför Åre. Men jag har beslutat mig för att avsluta min fina fina prenumeration på ELLE, det fanns helt enkelt inte ekonomi till det. Fast, jag tänker nog unna mig något annat.. kanske något ljust sådär?

Idag har jag också börjat på ett par nya byxor! De blir i samma stil (efter samma mönster) som de andra men DOCK raka veck och med ett ok i stjäretn! Linningen blir bredare och foder i fickor blir i annan färg. Riktigt spexigt om jag får säga det själv. Tyvärr har inte arbetsfarten kommig igång än så processen är endast i uppritande-på-tyg-stadiet. Men det går frammåt iaf.

I morgon blir det ett till pass i materiallära och det blir lite brännprovet och sånt, ska bli himla skoj skoj. Sen hoppas jag att jag kommer klippt ut alla delar och fått lite panik.. I morgon ska jag förhoppningvis också inviga min nya kamera, lite nervös är jag faktiskt om den fungerar har ju vatt si och så med det.

Klockan är för mycket och jag lär mig aldrig.

Vinteräventyr

Idag betsämde jag, Linn och Alicia att vi ska följa med Petra till Åre i slutet av januari! Så himla kul! Jag har ju vatt där en gång innan och det var ju både kul och lite omtumlande. Första dagen bryter Julia handleden, och kvällarna var inte alltid särskilt roliga. Men! nu jäklar! Jag känner mig verkligen taggad! Vi har också planer på att lyxa till oss med ett dagsbesök på Holiday Club. Heeeeeeeelt underbart, så det så!

Tyvärr blir det ingen Eco-modevisning eftersom det visade sig att det är just den helgen vi har Isglacialen. Så det känns ju trist, hoppas att det blir av nästa år igen.

Att komma tillbaka till Fränsta är underbart! Livet börjar igen, även om syandet kanske inte riktigt tagit dart än men jag menar det är ju fasktiskt bara första dagen och jag känner att i morgon, då jävlar!

Vi började föresten med ett nytt ämnde idag, dräckthistoria så det känns ju jättekul. Jag ska först skriva om rokokons dammode och sen om 50-tals modet. Mycket mycket kul!

Lycka!

Idag är första dagen på sista terminen här uppe i Fränsta, Ålsta folkhögskola. Och inte nog med att man äntligen kommit tillbaka så är det så att min KAMERA har hittat tillbaka, till mig! Lycka, lycka, lycka!

Så nu, så fort batterierna blivit laddade så kan jag äntligen äntligen börja igen. Det är perfekt timing för det är helt otroligt vackert här uppe! Just idag lyser solen och himeln är klarblå, snön glittrar och familjen är hemma <3

Alla älskar Fränsta!

Mot norra vägar

Ikväll bär det av, halvvägs i alla fall. Jag ska till pops och Stockholm, underbara Stockholm... hahah usch vad det låter kliché! Men så är det i ändå!


Jag har bara ett problem... väskor. Inte nog med att jag redan lämnat min Stoff & Stil påse med Alice, jag har stroa problem hur allt ska komma med! Jag undrar om tåg har någon maxvikt på bagage.. hujeda mig! det är så himla konstigt att åka igen, men jag vill verkligen! Jag träffade Lina och Peter med Klara och Minna och förrutom att jag vill skaffa familj och barn och hela köret nuuuuuu så känner jag att Lund är litta för liten för mig.. eller tråkigt om man nu ska vara mer exakt. Egentligen vill jag väl inta ha egna barn än men jag tar gärna deras som substitut! Lina och Peter gör mig så himla glad, lugnt och lycklig... inte konstigt att jag inte kom därifrån förrän långt efter barnen sov <3

Jag fick precis ett mail från den eco-modevisningen jag vatt med tidigare år och de undrade om jag var intresserad i år igen, och ärligt talat är jag vääääääärkligen det!! Detta är det dryga med att bo i Norrland. jag kollade på biljetter och det blev inte så farligt dyrt, och det tar bara 18 timmar tur och retur så snabbt går det också. Hoppas bara på att mina lärare accepterar det och att det inte blir mycket dyrare tills jag vet. Jag älskar att gå catwalk, och om det blir av blir det mycket sånt i vår. Det börjar närma sig till vår första modevisning, andra veckan i februari. Oh vad Isglacialen ska bli kul! En av de som jobbar med Ishotellet i Jukkasjärvi kommer och lär oss hur vi ska hugga och skulptera i isblock. Det kallar jag norrlänskakunskaper!

Hmm måste säga att jag hittat (eller hittat och hittat, Spotify hittade henne åt mig) men Nina Simone är en underbar sångerska som jazz och blues. Woundelful! Gör helt klart packningen mindre smärtsam..

Snabb i vändningarna

Jag fick ett väldigt uppskattat samtal av min gode vän Jon igår och efter att ha disskuterat 2009 kom jag på att det inte alls är så himla skönt att lämna det helt och hållet bakom sig. I våras hade jag det så otroligt bra! Och det är mer än ofta som jag längtar tillbaka till den tiden... Jag hade ett shysst jobb, bodde inne i Lund med min fantastiska familj. Vi hade supermysiga chillkvällar i någons säng (typ Krilles) och hittade på ständiga bus.. typ mot Sofia. Ärligt talat så var jag så sjukt lycklig då. Solen lös och man blev brun, ahhh!

Så.. med lite eftertanke så tror jag att alla år innehåller något man håller av, saknar och vill återuppleva. Men jag känner ändå, trots minnena att jag satsar mer nu. Detta ska bli mitt år och jag ska göra nått.. iaf komma bort från Lund om man säger så!

Igår.. måste bara berätta så var jag med Majje på Stoff & Stil och köpte tyg. Vi kom väl dit vid 10 tror jag och vid 13 åkte vi hem. Helt slut och 950 kr fattigare. Men det är okej, den är ju trots allt en investering. Nu vill jag tillbaka till Norrland<3

Det nya året, det nya livet

Jag vet inte vad som hänt de senaste två dagarna sen nyår, men det kan ha varit så att jag sovit.. konstant.

NYÅR!!!! SÅ jävla skönt! (ursäkta språket). Men jag är så nöjd att lämna 2009 bakom. Yieha! Men de sista timmarna på det nu förågna året var riktigt bra! Eftersom min systeryster var i Oslo hos sin kääre vän Calle fick jag bo i den minimala ettan. Trots att det var skönt att vara i "stan" kändes det lite ensam att göra sig iordning själv. Men efter ett litet ryck sådär vid sju kom jag iväg för att hämta Viveka och köra ut till grisen. Där fick man hälsa på Vacilis (stavning) och Elises farmor. Så länge sen det var. Helt underbart. Efter lite foton fick vi ganska snabbt köra iväg till Jens och Hanna. Där var det 5-rätters på menyn och mycket trevliga människor. Vi fick fantastisk mat och mycket gott att dricka. Den nyblivna nykteristen (yeah right) fick stå över en kväll, det var trots att nyår! Efter mycket mat var jag sjuukt taggad på att dra in till Lundagård och civilisationen. De andra tyckte dock det var mysiga där vi va men när jag och Jens stod med ytterkläderna på fanns det ingen återvändo. Mitt enda problem var att jag inte pallade gå till bilen och hämta mina sköna skor utan beslutade miug för att gå i mina höga skor, ack ack skulle inte gjort det. För kanske två månader sen stukade jag ju min ena fot och skiten har ju inte blivit helt okej sen sist så självklart vrckade jag till igen. Sånt är livet. Tack och lov var Hanna på lyset och erbjöd sig hennes 42or. Gulle!

Efter massa raketer och Gott Nytt Årande gick vi hem till Hnnas mor där syster Maria hade fest. Hahah helt galet, hennes 26åriga vänner betedde sig värre på Marias vuxna fest än vad HG-folket gjorde när vi hade fest utan tillåtelse och var 17 år gamla. Kalas! Men det var också ganska mycket dans och en mycket snygg man fick jag för en liten kort sekund. Så var det kvällen räddad.. haha!

Vi två så började alla folken sina så vi beslutade oss för att dra tillbaka till Jens. Där möttes vi av högljudda snarkningar av en man omringad av inte män, - Det är sånt man får tåla som Jens tjej... knasigt tycker jag.

Men med lite goda rester i magen och ett par lånade Craftbyxor begav jag mig vandrandes tillbaka till Fäladen. Ensam och kall... trodde jag! För helt oväntat får jag ett samtal från en mycket trött Alice som inte kan komma hem till Dalby. Mer än självklart fick hos sova hos mig, så nu var jag inte längre ensam men fortfarande väldigt kall. Vi kom hem och somnade som små frusna barn.. eller nått.

Kan inte säga att jag önskat ett annat avslut, det var perfekt! Vad som var ästan ännu bättre var att sen middagen med André hade jag kvar jordgubbar, annanas, kiwi och vindruvor så vi fick en lyxig frukost! Ahh jag älskar redan 2010!


RSS 2.0