I Norge

Nu har jag varit hær i næstan 4 veckor jag vet inte riktigt vad jag ska sæga. Det suger? Hmm det stæmmer inte, hela tiden. Jobbet ær trist det måste jag sæga, man gør samma sak varje dag och rabblar samma jævla historia om och om igen och ibland funkar det andra gånger inte. Frågar ær alltif får jag løn eller får jag inte løn? Kommer et regna eller kommer jag svettas ihjæl? Svåra grejer alltså. Denna veckan ær vi i Bergen. Det førsta lite større staden. tack och lov har vi fått ett lite break i schemat så ni jobbar vi med Flexi Visa (inte redd Barna hær inte) och får stå på Flesland, Bergens flyplats. Det ær ett mycket roligare jobb! Nu står vi finklædda, svarta byxor (de jag sjælv gjort såklart) vit skjorta och rød skarf. Man træffar mycket fler mænniskor och det ær mycket mer lættsålt och det ær skønt!

Idag (lørdag) har jag varit ledig hela dagen. Och jag ær så glad! Jag fick sova længe, vara helt ensam och han till och med ut på byn (stan) i två timmar. Dock lite ila planerat av mig att gå i høgklackat, skavsår på mig!

Vi bor på Habour Appartements (stavas det så?) och det ær det trevligaste stællet hittils. Speciellt nu nær vi baa ær två stycken! Det ær så mycket och så lite som hænder, den enda vi egentligen har gemensamt ær jobbet och det suger. What to do then? Det trevliga med det "nya" jobbet den hær veckan ær att vi træffat lute nya folk som vi ska festa med ikvæll.

Tyværr gjorde jag misstaget att kolla på gamla Ålstabilder och livet blev lite jobbigare. Nu ska jag bættra på sminket och drænka mina sorger. Snart åker jag hem før en veckas jobb på Arvikafestvialen med Putte och min nya væn Karro, det blir KING!!

RSS 2.0