Plocka bort alla bevis

Vi har fått en gedigen lista med saker vi ska gör, och den är så lång! Men jag har inte kunnat börja på den eftersom jag inte förstår hur jag ska göra med alla saker! Ebn fulllastad bild med saker har redan åkt till Stockholm, två resväskor har kommit till Lund och nu ska 6 väskor till hem. Jag förstår inte hur detta kunde hända! Oh jag får inte glömma beställa en overlock.........

igår var vi med skolan på Hussborg och hade finmiddag! Det var otroligt! Först förfestade vi lite i Västgård och alla fina människor var här och fixade sig. Kajsa fixade svinrygg på mig, allt för att få in rätta stämningen.Vilken snäll kvinna jag har!

Sen efter ett par öl, lite smink och hårspray senare blev det skolfotografering utanför skolhuset. Inte för att vara sån men vi i Mode är gansta vana att stå framför kameran nu så det kändes som en enkel match! Tyvärr regnade det lite så vi sprang ner till stugorna för att ha en sista kväll där tillsammans.Hur många ganger har vi inte gjort detta? Ändå var det lite speciellt..Fina Matilda och Kajsa! Båda två i egensydda kreaktioner
!Andreas och Frida!Och som alltid måste men ha några tillsammansbilder...Jag och Kajsa!Fina Hanna som har fixat så otroligt mycket med Hussborg, tack för en superlyckad kväll!

För att komma till Hussborg hade det fixats med storbuss som tpog hela sällskapet rätt, en en liten dirrigering när vi först åkte åt fel håll. Kul med busschafförer med lokalsinne.Jag paxade förstasätet och hade full kolla på sällskapet, typ.Superduon!LillLinn!

Efter den fanatstiska resan i norr så landade vi tillslut på stället där det blev lite fördrinkar och ett till tillsammansfoto! Innan Familjefotot!

Alice och Fanny!

Först blev det ett korridorsfoto med bara Västgård 1are!

Sen blev det lite klass och lite familj, sådär smått och gott

När fotograferingen var över samlades vi inne i matsalen som var jättefin och vi var fina med den!Skämt o sido

Vi satt vid långbord så jag hade många att skåla med (och det skålades en hel del)Kajsa, Matilda, Fanny och ThereseLillLinn, Maja och JessicaKärleksparet Andreas och AntonMagganDen bedorande Anja!

Jag

 

Sen blev det skålar, tal och fina ord till både lärare och elever och vi i modeklassen utbringade en skål den vår underbara lärare Nina! Till bords fick vi också en uppgift att tills efterrätten skulle vi skriva ihop en liten dikt, en sång eller sätta ihop ett litet framförande. Det fanns 5 ord som skulle vara med

 

  1. Ålsta
  2. Fest
  3. Internat
  4. Arrangemang
  5. Bastu
Och vi blev indelade i grupper om fyra som sen skulle framträda. Vi i vårt lag skrev ihop en liten rimmande dikt.Maten vi fick var supergod!Förrätt: Tryffledoftande sparrissoppa med örbröd
Huvudrätt: Chevréostgrattinderad oxfilé med rotfrukter och kantarellsås
Efterrätt: Kladdkaka med vaniljglass och hallonsås

Ganska stor skillnad jämnfört med den skolmat vi får. I dikterna tog det upp ett par områden mer än en gång. Bland annat handlande det om Niklas, den urrusla maten och brankåren. Utöver våra små framträdanden spelade Anton och Andreas upp en liten sång som jag tror de flesta förstod vad det handlade om.

De var superduktiga, så raraSen sjöng Malin och Alice The Beatels låt Let it be med fantastiska stämmor, lyckligtvis hade vi hört den en gång innan så nu kunde man kontrollera känslorna. Men dessa kvinnor är helt fantastiska!

Efter tre rätter mat, öl och vin var det rätt skönt att få resa sig och kolla runt lite. På nedervåningen fanns det kareoki och där var det röj enda tills de stängde.Det var helt fantastiskt roligt!

På ovanvåningen hade de tagit bort borden sen så det blev plats att dansa, det var lite balupplägg på det hela förutom att det inte var någon vals. Men det fanns mycket annat istället, man fick passa på att visa sina känslor förvarandre och dansa ut den där lilla extra ebergin man hade.

Efter att ha ätit, sjungit och dansat i 8 timmar gick bussen tillslut hem. Då var det tänkt lite efterfest i 6:an och de flesta verkade på. Man skulle bara fixa lite mat och komma ner igen, synd bara att de flesta (antagligen) däckade efter käket så det blev en väldigt tam efterfest. Sista som hände var att Linn, Alicia och Anton somnade i soffan, Andreas kom inranglande men skickades i säng och jag och Högen satt och snacka till halv fem. Då var det så ljust ute att man hade en aning svårt att somna. Men tillslut så gick det med.

Det var en superkväll och det är något vi kommer minnas, tex som de små smygturerna med Antons väska bakom husknuten.. Nu finns det egentligen bara en sak kvar att göra och det är att ta tag i det här helvetserummet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0